Privātuma politika

ZS “Karotītes” privātuma politika

 

Privātuma politikas apraksts sadalīts divās daļās – “Personas datu ievākšana un apstrāde” un “Anonīmie dati un sīkdatnes”.

 

Ir divu veidu informācija, ko ZS “Karotītes” var ievākt par Jums:

  • “Personas dati”,
  • “Anonīmie dati un sīkdatnes” .

Lūdzam rūpīgi iepazīties ar  ZS “Karotītes” privātuma politiku.

 

Personas datu ievākšana un apstrāde

 

Šajā privātuma politikas sadaļā paskaidrots, kā mēs vācam, uzglabājam un izmantojam datu subjektu (turpmāk tekstā – klientu) personas datus.

Ar politikā minētajiem “personas datiem” ir domāta jebkura informācija, ar kuru iespējams identificēt konkrētu personu.

Kas mēs esam

ZS “Karotītes” ir bioloģiski sertificēta saimniecība, kas nozīmē, ka cāļu barība ir 100% bioloģiski sertificēta, tās pamatsastāvā ir tepat Latvijā audzēti bioloģiski graudi. ZS “Karotītes” produkciju var iegādaties lielākajos Latvijas veikalos (Rimi, Stockman, Sky u.c.) un tirdziņos.

ZS “Karotītes” veic arī savas produkcijas tirgošanu internetā www.karotites.lv mājaslapā un tās piegādi.

Kādus personas datus mēs apstrādājam

ZS “Karotītes” iegūst sekojošus klientu personas datus:

  • vārds, uzvārds,
  • e-pasts,
  • tālruņa nr.,
  • dzīvesvietas adrese (valsts, pilsēta, iela, dzīvokļa numurs un pasta indekss),
  • uzņēmuma nosaukums;
  • informācija par klienta veiktajiem pirkumiem.

Kādiem mērķiem dati tiek iegūti un to apstrādes juridiskais pamats

ZS “Karotītes” apstrādā klientu personas datus, lai administrētu klientu pirkumus  un veiktu to piegādi, kā arī, lai izsūtītu  mārketinga e-pastus ar īpašajiem piedāvājumiem klientam,  akcijām un jaunumiem.

Mārketinga e-pasti un ziņas tiek izsūtīti tikai ar klienta piekrišanu. Ja klients nevēlēsies saņemt mārketinga e-pastus vai ziņas, tas neliegs saņemt citus ZS “Karotītes” sniegtos pakalpojumus.

Klients, veicot pasūtījumu, sniedz pamata informāciju par sevi (vārds, uzvārds, e-pasts, tālruņa nr., dzīvesvietas adrese).

ZS “Karotītes” apstrādā klienta sniegtos datus, lai sazinātos ar klientiem, izpildītu pasūtījumu un arī, lai sniegtu tiem informāciju par jaunumiem.

Visos  ZS “Karotītes” veiktajos datu apstrādes veidos dati tiek iegūti no klienta.

Iegūto informāciju ZS “Karotītes” apstrādā godprātīgi un likumīgi un tā tiek izmantota tikai šajā privātuma politikā minēto mērķu īstenošanai un nekādā gadījumā klienta sniegtā informācija netiks izmantota citiem ar šajā privātuma politikā nesaistītiem mērķiem.

Personas datu izpaušana

Personas dati netiek nodoti vai izmantoti ārpus ZS “Karotītes” darbības, izņemot ZS “Karotītes” sadarbības partneriem uz līguma pamata tikai šajā privātuma politikā minēto mērķu īstenošanai.

Lai izpildītu savu juridisko pienākumu ZS “Karotītes” ir tiesības nodot klienta personas datus tiesībsargājošajām iestādēm, kā arī valsts un pašvaldības iestādēm pēc to pieprasījuma, ja to paredz kāds no normatīvajiem aktiem. ZS “Karotītes” var nodot klientu personas datus tiesībsargājošajām iestādēm, kā arī valsts un pašvaldības iestādēm, lai aizstāvētu savas juridiskās intereses normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

 

Kur klienta personas dati tiek apstrādāti

ZS “Karotītes” apstrādā klientu datus ES/EEZ. Klientu dati netiek apstrādāti vai nosūtīti valstī, kas atrodas ārpus ES/EEZ.

Konfidencialitāte un datu drošība

ZS “Karotītes” konfidencialitāte ir ļoti svarīga, tāpēc mēs izmantojam atbilstošus tehnoloģiskos un organizatoriskos pasākumus, lai aizsargātu klientu sniegtos personas datus. ZS “Karotītes” drošības procedūras atbilst spēkā esošiem normatīvajiem aktiem, kas regulē personas datu aizsardzību.

Visi ZS “Karotītes” darbinieki ievēro konfidencialitātes, drošības un personas datu aizsardzības politiku.

Klientu datiem pieeja ir tikai autorizētiem ZS “Karotītes” darbiniekiem un ZS “Karotītes” sadarbības partneriem uz līguma pamata.

ZS “Karotītes” reaģē uz visiem klientu iebildumiem par datu apstrādi un veic visas darbības, lai novērstu klientu iebildumus (ZS “Karotītes” kontakti norādīti zemāk sadaļā “Kontakti”).

Ja ZS “Karotītes” nereaģē uz klientu iebildumiem vai sūdzībām, kas saistītas ar klienta personas datu apstrādi, tad klientam ir tiesības vērsties ar sūdzību par klienta personas datu apstrādi uzraudzības iestādē Datu valsts inspekcija, kontaktinformācija: Rīga, Blaumaņa iela 11/13-15, tālrunis:67223131, E-pasts:info@dvi.gov.lv.

Datu uzglabāšanas termiņš

Klientu personas datus (vārds, uzvārds, e-pasts, tālruņa nr., dzīvesvietas adrese, uzņēmuma nosaukums,  informācija par klienta veiktajiem pirkumiem) uzglabājam tik ilgi, cik ilgi ir spēkā klienta profils mājaslapā vai līdz brīdim, kad klients izvēlas atsaukt piekrišanu datu apstrādei. 

Ja klients nav izveidojis profilu mājaslapā, bet veicis pasūtījumu bez tā, tad dati tiek uzglabāti 5 gadus kopš pirmā pasūtījuma brīža  vai līdz brīdim, kad klients izvēlas atsaukt piekrišanu datu apstrādei.

Klientu personas datus, kuru apstrādi nosaka spēkā esošs normatīvais akts tiek glabāti līdz normatīvajā aktā norādītā termiņa beigām un šādi dati pēc klienta pieprasījuma netiks dzēsti.

Klientu tiesības

Saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, kas regulē personas datu aizsardzību, klientiem ir sekojošas tiesības:

tiesības ierobežot personas datu apstrādi,

tiesības atsaukt piekrišanu veikt personas datu apstrādi,

tiesības piekļūt personas datiem,

tiesības izlabot vai dzēst klientu personas datus no ZS “Karotītes”, ja vien ZS “Karotītes” nav tiesiska pamata turpināt klientu personas datu apstrādi.

Ja klients paziņo ZS “Karotītes” par vēlmi izmantot kādu no šīm tiesībām, tad ZS “Karotītes” atbildēs uz klienta pieprasījumu mēneša laikā pēc pieprasījuma saņemšanas.

Klients var sazināties ar ZS “Karotītes”, lai iegūtu informāciju par ZS “Karotītes” rīcībā esošajiem klientu personas datiem, apstiprinātu vai labotu tos. Klientiem ir tiesības pieprasīt dzēst ZS “Karotītes” rīcībā esošos klienta personas datus.

 

Kontakti

Ja Jums ir kādi jautājumi par ZS “Karotītes” privātuma politiku, lūdzu, sazinieties ar mums:

ZS “Karotītes”

Ričards

 

22119599

 

ricards@karotites.lv

 

Liene

 

liene@karotites.lv

 

26391100

 

 

“Karotītes”, ZS Sāti, “Karotītes”, Irlavas p., Tukuma n., LV-3137

Sīkdatnes un anonīmie dati

Šajā privātuma politikas sadaļā paskaidrots, kā mēs vācam, uzglabājam un izmantojam anonīmos datus un  sīkdatnes mūsu mājaslapā www.karotites.lv

Anonīmie dati

Anonīmie dati sastāv no reģistra datnēm un Sīkdatnēm – šie dati nav personiski identificējami, kā Jūsu interneta protokola (“IP”) adrese, domēns vai informācija par mūsu mājas lapas izmantošanu, kas tiks izmantota tikai administratīvām vajadzībām. Šī mājas lapa izmanto nozares standarta analītiskās pakas, kas automātiski ievāc ierobežotu informāciju par mājas lapas apmeklētājiem un saglabā šo informāciju servera reģistru arhīvā. Šī informācija var saturēt IP adresi, pārlūka veidu, pamat IP informāciju, atsauces lapas, izmantoto operētājsistēmu un datuma/laika kodus. Šī informācija neidentificē individuālus apmeklētājus, tā tiek izmantota lapas administrēšanai, kā arī lapas pielietojuma un tendenču analīzei.

Sīkdatnes

Šī mājas lapa izmanto programmas, kas tiek sauktas par sīkdatnēm, kas ļauj lietotājam šķirstīt pārlūku un uzglabāt informāciju par apmeklētajām mājaslapām.

Sīkdatnes var tikt izmantotas, lai atvieglotu un paātrinātu piekļuvi mājas lapas iespējām, tādām kā autorizēšanās un/vai atkārtotai apmeklēšanai. Sīkdatnes ir ļoti mazi teksta faili, kas tiek saglabāti personālajos datoros atsauču vajadzībām. Mēs nesasaistām informāciju, kas glabājas sīkdatnēs ar personīgi identificējamu informāciju, ko esat snieguši mūsu lapā.

Šie faili netiek izmantoti, lai apstrādātu personīgo informāciju, šie dati ir anonīmi un informācija, kas tiek savākta ar sīkdatņu palīdzību, tiek nosūtīta Google, lai izveidotu mājas lapas statistiskās atskaites. Laikā, kad apmeklējat mūsu mājaslapu, sīkdatnes automātiski savāc informāciju par Jūsu apmeklējumu, piemēram, IP adresi, domēna nosaukumu, pārlūka veidu, operatīvās sistēmas veidu. Lietotājam ir iespēja nobloķēt sīkdatņu izmantošanu. Ja vēlaties to izdarīt, zemāk atradīsiet ieteikumus, kā to izdarīt. Jebkādu neskaidrību gadījumā, lūdzu, dodieties uz savas pārlūkprogramas sadaļu “Palīdzība”.

Izmantojot Chrome :

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=lv&hlrm=en

Izmantojot Internet Explorer :

https://support.microsoft.com/lv-lv/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Izmantojot Firefox :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Izmantojot Safari :

http://www.apple.com/legal/privacy/lv/cookies/

Google Analytics un Facebook Pixel

Šī mājas lapa izmanto Google Analytics un Facebook Pixel, kas palīdz analizēt to,  kā apmeklētāji izmanto mājas lapu. Šie instrumenti izmanto sīkdatnes – teksta failus, kas tiek izvietoti jūsu datorā, lai anonīmi savāktu standarta Interneta reģistrāciju un apmeklētāju uzvedību informāciju. Informācija, ko ievāc sīkdatne par to, kā klients izmanto mājas lapu, tajā skaitā  klienta IP adrese, tiek nosūtīta Google un Facebook. Šī informācija tiek izmantota, lai novērtētu, kā apmeklētāji izmanto mājas lapu un lai veidotu statistiskās atskaites par lapas aktivitāti ZS “Karotītes”, ievāktu datus par pirkumiem.

Mēs neizmantosim un arī neļausim kādai trešai pusei izmantot šo statistikas analīzes instrumentus, lai izsekotu un iegūtu privātu informāciju par mūsu mājas lapas apmeklētājiem.


Uz augšu